Επικοινωνία: 2310554259
Ωραριο Λειτουργιας Δε - Πα: 09:00 - 17:00
Σάββατο: 09:00 - 15:00
Διευθυνση ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Contact 2310554259
Working Hours Mon - Fri: 09:00 - 17:00
Saturday: 09:00 - 15:00
Address SINDOS THESSALONIKI
Factory: 123-456-789
Sales Hours Mon - Fri: 09:00AM - 09:00PM Saturday: 09:00AM - 07:00PM Sunday: Closed
Adress 1840 E Garvey Ave South West Covina, CA 91791

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εταιρικό Προφίλ

Η Sonick και η ομάδα της σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει μηχανήματα που προσφέρουν λύσεις υψηλής ποιότητας στους πελάτες της στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, ενισχύοντας την παραγωγική τους διαδικασία.
Προσφέρει εξατομικευμένες λειτουργίες στα μηχανήματα της, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να κατευθύνει τον κάθε πελάτη στην επιλογή του κατάλληλου μηχανήματος, ώστε να ικανοποιηθούν συγκεκριμένες απαιτήσεις.
Τα σημερινά τεχνολογικά εξελιγμένα και δύσκολα στον χειρισμό υφάσματα, απαιτούν ευέλικτα μηχανήματα υψηλής ποιότητας και η Sonick επενδύει στην καινοτομία για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της.

img1-about
about_2
Μακροχρόνια Εμπειρία

Οι άνθρωποι της Sonick διαθέτουν σημαντική εμπειρία στον τομέα της κατασκευής, μετατροπής και συντήρησης μηχανημάτων κλωστοϋφαντουργίας καθώς και γνώσεις για την συγκεκριμένη αγορά. Σε συνδυασμό με την υψηλή κατάρτιση στους ηλεκτρονικούς αυτοματισμούς και τον σχεδιασμό των μηχανημάτων, η ομάδα της Sonick υποστηρίζει με επιτυχία τους πελάτες της και χτίζει μακροχρόνιες συνεργασίες. Παράλληλα, προσφέρει έναν χρόνο εγγύηση σε όλα της τα μηχανήματα και υποδειγματικό after sales service.

Γιατί Εμάς?
Ευελιξία

Κατασκευάζουμε μηχανήματα κατόπιν παραγγελίας ώστε να ικανοποιήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας

Άμεσο Service

Ανταποκρινόμαστε με ταχύτητα και συνέπεια στις απαιτούμενες επισκευές και διαθέτουμε πλήρη γκάμα ανταλλακτικών

Τεχνογνωσία

Η μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία της ομάδας μας εγγυώνται σύγχρονα, ποιοτικά και λειτουργικά μηχανήματα

Οι Πιστοποιήσεις

Με στόχο την συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, οι προδιαγραφές και οι μέθοδοι διαχείρισης ποιότητας που εφαρμόζονται από την Sonick ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του διεθνούς πρότυπου συστήματος διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015.
Η σήμανση CE στα προϊόντα μας υποδηλώνει την ασφάλεια των μηχανημάτων μας η οποία διασφαλίζεται με την συμμόρφωση της κατασκευαστικής διαδικασίας στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

ce-europe-symbol